Vaveriet_logo_sv.png
 

Nu står kontorshotellet på Väveriet klart för inflyttning!
Här finns 7 färdiginredda kontor på 10 -72 kvm.
Läs broschyren här >>

Mitt i Ulricehamn, mellan Storgatan och Strandgatan, pågår just nu ett av våra större utvecklings-projekt, Väveriet. Under hösten 2020 kommer Bogesunds Väveri att ha flyttat ut sin verksamhet helt och en ny detaljplan för området beräknas vara klar. I samband med detta kommer de stora industri-byggnaderna, byggda på 1980-talet, att rivas för att frilägga och återskapa de fantastiskt fina ursprungliga byggnaderna från tidigt 1900-tal och lämna plats för ett torg (med en kvarterskrog?) mitt i kvarteret.

LOKALER

Byggnaderna som kommer att stå kvar har goda kvaliteter och egenskaper som lämpar sig perfekt för moderna lokaler: välbyggda, vackert råa och genuina med enorma möjligheter att anpassas efter framtida hyresgästers behov.

page1.jpg

Idag har ca 1 000 kvm specialanpassats för nya hyresgäster och ytterligare 6 000 kvm finns kvar att utveckla vidare.

Vill du att din verksamhet ska växa och utvecklas i historiska miljöer, där du själv varit med och skapat din egen drömlokal, anpassad efter just dina behov, så är vi mer än gärna med dig och hjälper dig med detta.

Hör av dig, så sätter vi igång att skissa på förslag!

janko-ferlic-150572_color_webb.jpg
 
 
 

BOSTÄDER

Vi planerar också att bygga ca 80 nya bostäder som kommer att rama in en innergård för bostäderna och det allmänna nya torget från den södra delen av kvarteret.

Vår plan är att komma igång med försäljning av dessa bostäder sommaren 2020. Är du intresserad av en bostad här så kan du redan nu anmäla ditt intresse för att få löpande information och följa oss på resan mot ett färdigplanerat projekt och kvarter.

Gör en intresseanmälan nedan eller kontakta oss på tel: 0321-278 40

032wZVorrYQi.jpeg
 
 
 

VISION OCH VOLYMSTUDIE

En första skiss och volymstudie gjordes för att starta igång processen med att utveckla Kvarter Väveriet och arbeta fram en ny detaljplan för området.

Detaljplanen beräknas vara klar hösten 2020 och arbetet pågår för fullt med att utveckla, förbättra och förfina det framtida Väveriet!

 

Följ processen på Facebook & Instagram @kvartervaveriet