Vaveriet_logo_sv.png
 

I september 2019 står kontorshotellet på Väveriet klart för inflyttning. Här finns 7 färdiginredda kontor på 10 -72 kvm. Utöver detta ingår gemensamma ytor såsom kök, matplats och konferensrum.
Läs broschyren här >>

Framöver kommer ytterligare 6 000 kvm lokalytor att renoveras och iordningställas.

Så är du kanske Agronom, Biolog, Cykelreparatör, Disponent, Elektriker, Frilansare, Grodman, Historiker, Ismaskinsleverantör, Jurist, Kantor, Landshövding, Matematiker, Naprapat, Optiker, Paleontolog, Qigongmästare, Revisor, Stenhuggare, Trollkarl, UX-designer, Veterinär, X-Boxbyggare, Ytbehandlare, Zoolog, Angbåtskapten, Aventyrsexpert eller Olbryggare?

Så bra!
Då har vi framtidens kontor till dig!

janko-ferlic-150572_color_webb.jpg
 
 
 

Vi håller precis på att bygga om cirka 12000 m2 som en gång i tiden var ett väveri, till fantastiska kontor. Stora. Och små.

Visionen med Väveriet är att bli mer än kvadratmeter och kontor. Vi vill skapa en plats för möten, där människor vävs samman med framtidsdrömmar, kreativt arbete och visioner.

Känns det som en plats där du skulle vilja jobba i framtiden?

Vi tror nämligen att du kan vara vår nästa hyresgäst.


Mitt i stan mellan Storgatan och Strandgatan, i före detta Bogesunds Väveri, byggs det nu för fullt. Det kommer ta ett litet tag innan vi är helt klara, men det innebär att om du hör av dig till oss nu, så kan du anpassa lokalerna, precis efter ditt eget behov.

1000 eller 10 kvadrat spelar ingen roll. Viktigast är att vi tillsammans bygger en plats där du och ditt företag kan utvecklas och växa i framtiden.

Hör av dig, så sätter vi igång att skissa på ditt kontor!

032wZVorrYQi.jpeg
 
 
 

VISION & VOLYMSTUDIE

En första skiss och volymstudie för att starta igång processen med att utveckla Kvarter Väveriet. En ny detaljplan för området
beräknas tas fram under 2018-2019, men arbetet fortsätter redan nu med att utveckla, förbättra och förfina det framtida Väveriet!

Eller kontakta Hökerum Fastigheter på tel: 0321-278 40

 

Följ processen på Facebook & Instagram @kvartervaveriet