Jobba hos oss

 
jobbahososs.jpg
 
hokerum_fastigheter-farg - kopia - kopia.jpg

Vi söker alltid duktiga medarbetare. Hos oss är det viktigt att personalen trivs och mår bra. Du erbjuds spännande utmaningar med möjlighet att utvecklas med mycket gemenskap och trevliga förmåner.
Även när vi inte har några lediga tjänster ute är du välkommen att skicka in ditt CV till oss.

Just nu behöver vi rekrytera en

Redovisningsansvarig

Om tjänsten
I rollen som redovisningsansvarig ansvarar du för allt ifrån koncernens löpande redovisning/bokföring, skatter, moms, deklarationer och löner till analys, uppföljning och rapportering. Du kommer att arbeta med förbättringar avseende rutiner och processer och ansvarar för upprättande av koncernens bokslut och årsredovisningar, samt har kontakt med bolagets revisorer.

Vidare kommer du att vara delaktig vid bolagsförvärv/avyttringar, koncernens budgetarbete och uppföljning gentemot denna och har ambitioner att vara med och bidra i utvecklingen av ett växande företag.  

Du kommer arbeta tätt ihop med vår ekonomiassistent, samt agera stöd till övriga medarbetare inom organisationen, framförallt avseende ekonomiska frågor.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig med relevant utbildning inom ekonomi med arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Egenskaper som vi ser som viktiga för att trivas i denna roll är att vara analytisk, ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Du trivs med att ha ett helhetsansvar samt utveckla, förbättra och driva arbetsprocesser framåt. Erfarenhet av fastighetsbranschen och tidigare erfarenhet som redovisningsansvarig är meriterande, dock inget krav, då vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och viljan att lära sig.

Kontaktuppgifter
Har du frågor angående tjänsten alt. vill ansöka direkt så skickar du in ett personligt brev samt CV/meritförteckning till: linda.stahl@hokerumfastigheter.se
Urval och rekrytering kommer att ske löpande – så vänta inte med din ansökan.


hokerum_fastigheter-farg - kopia - kopia.jpg